Rollman Mining is de premium-mining partner van Crypto-Insiders
50,000+ tevreden klanten
Picture

Uw eigen Bitcoins maken?

Rollman Mining biedt als eerste ter wereld toegang tot deze moeilijk verkrijgbare Bitcoin-mining machines op locaties met voordelige stroomtarieven en gekwalificeerde onderhoudsexperts. Tot voor kort bestond deze mogelijkheid nog niet. Bovendien kunt u als investeerder 100% transparantie verwachten, terwijl onze experts 24 uur per dag uw Bitcoin-miner in de gaten houden.

Crypto Insiders aanbieding: Ontvang een gratis adviesgesprek en €500 korting.
Bezit uw eigen Bitcoin miner vanaf €2800
Heeft u interesse? Vul het formulier in en wij nemen vervolgens contact met u op voor een persoonlijk gesprek over alle mogelijkheden die wij bieden.

  Picture
  De miningmachine is van jou, wij zorgen voor de rest

  Wij zullen de miningmachine voor u aanschaffen en hosten. Ook zorgen wij voor goede operationele en onderhoudsvereisten. Dit maakt bitcoin minen voor u zorgeloos.

  Picture
  U heeft voortdurend overzicht over uw miningmachine

  In de Client Zone kunt u de realtime prestaties van de machines en hun huidige mininginspanningen bekijken. Alles wordt 24/7 gemonitord.

  Picture
  Wij sturen uw miningresultaten elke dag

  We sturen regelmatig de resultaten van uw miningmachine rechtstreeks naar uw crypto-portemonnee. Wij betalen alle transactiekosten.

  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Picture
  Waarom deze samenwerking tussen Rollman Mining en Crypto Insiders

  "Juist in deze tijd vinden wij van Crypto Insiders het extra belangrijk dat de Europese crypto gebruiker veilig en winstgevend kan Bitcoin minen. De meer dan 20 jaar investerings ervaring in de financiele markten, crypto en real-estate maakt dat wij Rollman Mining aanbevelen. Rollman Mining is tevens de Premium Mining Partner van Crypto Insiders" - Niels Poerwoatmodjo - CEO Crypto Insiders

  Maak gebruik van onze tijdelijke aanbieding: €500 korting én een gratis adviesgesprek!

  Uw eigen Bitcoin miner? Nu vanaf €2800.

   VEELGESTELDE VRAGEN
   Wat is Bitcoin mining?
   Wanneer u zelf besluit om Bitcoins te minen, betekent dit dat u deelneemt aan dit wereldwijde netwerk met uw eigen krachtige computer of gespecialiseerde mining-hardware. Uw computer zal dan beginnen met het oplossen van deze complexe wiskundige problemen. Elke keer dat uw computer een probleem oplost, verifieert u een blok van Bitcoin-transacties. Als beloning voor uw bijdrage aan het netwerk, ontvangt u een bepaalde hoeveelheid nieuwe Bitcoins. Dit is vergelijkbaar met een goudzoeker die een stuk goud vindt na uren graven. Het minen van Bitcoin kan dus een lucratieve onderneming zijn, maar het vereist wel een initiële investering in geschikte hardware en kennis van het proces.
   Waarom Bitcoin mining?
   Stel je voor dat je een appelboom in je tuin hebt. Je kunt appels kopen van de markt, of je kunt ze zelf plukken. Met Bitcoin-mining "pluk" je eigenlijk je eigen Bitcoins. Op de lange termijn kan dit voordeliger zijn dan het kopen van Bitcoins, vooral als je toegang hebt tot goedkope stroom en goede apparatuur.
   Waarom zou ik niet gewoon Bitcoin kopen?
   Wanneer iemand investeert in bitcoin mining zal die persoon altijd meer bitcoin ontvangen voor zijn geld, zolang je een kwaliteit mining machine hebt met goedkope stroomkosten. Hier is Rollman Mining een specialist in.
   Heb ik technische kennis nodig om te beginnen?
   Bij Rollman Mining hoeft u geen technische kennis te hebben om te beginnen met Bitcoin-mining. Wij maken het hele proces eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. We regelen alles, van installatie tot onderhoud, zodat u zich kunt concentreren op het verdienen van Bitcoins.
   Wat is het minimale investeringbedrag?
   Bij Rollman Mining is het minimale investeringsbedrag momenteel €2800, mede dankzij een speciale korting van €500 via Crypto Insiders. Dit bedrag reflecteert onze toewijding aan kwaliteit, hoge kwaliteit machines en volledige service. Terwijl sommige opties goedkoper kunnen lijken, geloven wij in een langetermijnstrategie waarbij kwaliteit en winstgevendheid voorop staan. Onze machines zijn ontworpen voor optimale prestaties, en hoewel er maandelijkse kosten zijn, garanderen ze een duurzame en winstgevende mining-ervaring. Kiezen voor Rollman Mining betekent kiezen voor een solide toekomst in Bitcoin-mining.
   Zal Bitcoin ooit $1.000.000 waard zijn?
   Veel experts geloven dat, gezien de groeiende populariteit en beperkte voorraad van Bitcoin, het in de toekomst veel meer waard kan zijn. Net zoals de prijs van goud in de loop der jaren is gestegen, kan ook de waarde van Bitcoin toenemen.
   Hoe snel wordt mijn machine geleverd en aangesloten?
   Dit kan variëren, maar we streven ernaar om nieuwe machines binnen 30 dagen na betaling te leveren. Het is net als het bestellen van een nieuwe computer; soms moet je even wachten, maar het is het wachten waard.
   Is de energieprijs vast?
   Ja, voor 1 jaar. Dit geeft u zekerheid en stabiliteit in uw investering, net zoals een vast rentetarief op een spaarrekening.
   Hoe wordt de royalty bepaald? Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de Bitcoin-prijs en de kosten van elektriciteit. Het is vergelijkbaar met hoe de winst van een bedrijf wordt bepaald door zowel inkomsten als uitgaven.
   Kan ik stoppen met minen of de machine verplaatsen?
   Ja, het is net als het verplaatsen van een investering. U kunt besluiten om uw machine te verkopen of ergens anders te plaatsen als dat beter voor u werkt.
   Hoe krijg ik betaald?
   Automatisch naar uw digitale portemonnee, net zoals een bankoverschrijving, maar dan digitaal.
   Kan ik de prestaties van mijn mijnmachines volgen?
   Ja, het is alsof u online uw bankrekening controleert. U kunt 24/7 inloggen en zien hoe uw investering presteert.

   Wij zorgen voor uw machine alsof het onze eigen investering is. Dit omvat onderhoud, schoonmaak en monitoring om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.
   Wat gebeurt er als Bitcoin zijn waarde verliest?
   Net zoals investeren in aandelen of onroerend goed, zijn er altijd risico's en kansen. Maar onthoud dat Bitcoin al meer dan een decennium bestaat en heeft bewezen veerkrachtig te zijn.